Loading map...

Estela Bronson

Email
timothytreece@gmail.com

About

Bluffing olyan kézzel, amely nem jó. Talán az ellenfeled ismeri a flush húzását, és meg akarod próbálni meggyőzni őket arról, hogy nem tartasz egy flushot, de ez egy jó blöff. Néha van egy nagy kéz, és azt akarod, hogy blöffölni vele. Ha a játékos nem tudja legyőzni az osztót, akkor elveszíti, amit fogad. Ha a játékos legyőzi a kereskedőt, akkor kétszer annyi nyer, mint a kereskedő tétje.

Más szóval, minél többet fogadsz, annál többet nyersz. Mert van egy rögzített pénzösszeg, amit a játékba helyez. Miért nevezzük ezt pókerversenynek? Az osztó felveti a játékos által fogadott összeget. Ez egy kaszinó játék, amelyet egy kereskedő és egy játékos játszik. A póker Mint minden rögzített, van egy «ház» előnye a játékosok felett. Ebben az esetben jobb lesz felemelni és egyenesen vagy hívni.

Ha mindkét játékos három kilenc, akkor megnyeri a kezét. Ha van egy ász és egy 9, akkor veszít, mert az ász nem jobb, mint egy 9. Ha az ellenfélnek van egy párja és két kilenc, akkor hívjon, mert az egyik pár legyőzi a három kilencet, és az ellenfél egy hívásra fog hajlítani Rossz kezük nagyon rossz lett, vagy szoros kezet játszhatnak, mert óvatosnak kell lenniük a halomméretükkel. Poker pontosan ugyanaz a dolog.

Néhány rossz kéz a legrosszabb időben, és van egy egész bajnokság megy teljes borra. Nagyon következetesen szeretne blöffölni, és néha nagyon jó játékosok csak úgy néznek ki, mintha egy hatalmas szarot fognak venni a szemed előtt. Olyan sok oka van annak, hogy valaki ásszal hívhat. Míg Texas Hold’em lehet a legegyszerűbb póker játék, hogy megtanulják, ez még mindig megköveteli, hogy megértsék a kezdeti kéz kiválasztása és az alapjait fogadás.

Kezdő kezek és fogadási körök: Alapítványok építése. Az újonnan érkezőknek arra kell összpontosítaniuk, hogy megtanulják, melyik kezet kell játszani és mikor kell összecsuk Ahogy tapasztalatot szerez, mélyebbre süllyedhet a fejlett stratégiákba, mint például a blöffölés és az ellenfelek olvasása. A Texas Hold’em egyszeri asztali játékában a kereskedő fordulatot vesz.

Jack kártyák Ebben a kézben, minden ember fogad egy századát hozott hitelt. Tartalmaz ötvenegy száz harminckét (51,132) arc kártyák és ötvennyolc. Például, ha 5000-et fogadsz, fogadsz 50 per kéz, vagy ezer ötszáz. Hány forduló van egy póker kombinációk játékban? Ön fizetne 1 500 garanciát a kezében, és összesen 15 000 (100 000 felelősség). A győztes és a kereskedő, és a győztes visszakapja saját zsetonját. Ha valaki megnyeri a kezét, akkor 50 nyereményt kell helyeznie.

Ezt meg fogja szorozni a nyert összeggel, és a potba kerül, amely egyenlő arányban oszlik meg a játékosok között.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.