Loading map...

Mathilde Litrenta

Email
lindseywestfahl@email.com

About

Kuinka pelaat Texas Hold’emiä?

Opi näkemään, milloin floppi tulee. Tämä on erityisen tärkeää 3/6 turbo-turnauksissa. Opi lukemaan ilmaisua heidän kasvoillaan ja miten he pelaavat käsiään. Toinen ehdotukseni on oppia lukemaan kortit. Opi ajattelemaan ennen toimintaa ja selvittämään, miten vastustajasi pelaavat flopilla. Sinulla on joko voittava käsi tai et. Joen kortti on viimeinen käsi ennen ottelua, jolloin pelaajat käyttävät reikäkorttiaan voittajan määrittämiseksi.

Ne tapahtuvat nopeasti ja niillä on vain vähän neuvottelupaikkaa. Huomattavampi esimerkki tästä on, kun olet alas ja mene all-in joen vedonlyöntiin, jota et todennäköisesti voita. Joen kortin jälkeen on toinen panostuskierros, jossa pelaajien on harkittava huolellisesti käden vahvuutta, vastustajien todennäköistä hallintaa ja yleistä strategiaa. Viides ja viimeinen yhteisö kortti, joka tunnetaan nimellä «joki», paljastuu.

Tämä kortti on pelaajille viimeinen mahdollisuus tehdä parhaansa. The River: The Final Community Card. Toinen asia, jonka voit tehdä, on löytää joku, jolla on ongelma ja yrittää ymmärtää sen ratkaisu. Älä ota sanaani sen puolesta. Suosittelen sinua käyttämään palvelua, jota en ole vielä käyttänyt, mutta aion käyttää sitä pian. Suosittelen pelaamaan muutamia eri tasoja ja tekemään muistiinpanoja siitä, mitä teet hyvin, mitä teet huonosti ja miksi teet huonosti.

On monia sivustoja, joiden avulla voit tehdä tämän ilmaiseksi. Keskipitkän aseman pelaajat ovat hieman enemmän tietoa, koska he näkevät joitakin alkuaseman pelaajien toimia ennen päätösten tekemistä. He näkevät kaikki muiden pelaajien toimet ennen kuin he tekevät liikkeensä. Myöhäiset paikat: Myöhäisten paikkojen pelaajilla, kuten leikkauksella (yksi paikka jakajan painikkeen oikealla puolella) ja painikkeella, on eniten tietoa. Et koskaan tiedä, mitä käsi on, kunnes jokikortti, ja viimeisen kierroksen jälkeen vedonlyönti olet alas mahdollisuus vetää käsi.

Kun vastustajasi pelaavat lähellä reilua riviä ja joku on syvällä, on hyvä aika käteistä. Jos heidän korttinsa ovat heikkoja, he todennäköisesti yrittävät työntää sinua, varsinkin jos soitat. Joten pelisäännöt voivat joskus olla hämmentäviä. Jotkut ilmaiset pelit ovat ominaisuuksia, fi.poker-4all.com joiden avulla pelaajat voivat tallentaa pelinsä ja jatkaa myöhemmin, mutta muille tämä voi olla ongelmallista ja et tiedä, kuka on voittaja.

Mutta samalla tiedämme, että pokerin peli on bluffista ja sen taustalla olevasta psykologiasta, joten aina on se kysymys, joka jää ratkaisematta. Kyllä, on olemassa tiettyjä pelin perusteita ja perusstrategioita, mutta se vain saa pelaajan turhautumaan. Minulla on teoria siitä, mikä toimii parhaiten aloittelijoille: mikä toimii parhaiten, ei ole poimia mitään strategia-kirjoja ja vain istua kotona viikkoja tai kuukausia toivoen, että voit jotenkin saada käsityksen kirjasta siitä, mitä tehdä tai katsella muita ihmisiä pelaamaan.

Pokeripeli on tarpeeksi vaikea kehittyneille pelaajille ja ei ole mitään parempaa kuin pelata alhaisella panoksella ystävien tai tuntemattomien kanssa.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.